2-es szoba - 1085, Bp, József krt. 69. 1/29.

Ingatlan típusa: külön nyíló zárható szoba  Fürdő a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hó   
 WC a lakásban: 2 db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 Ft/hó  Belmagasság: 3 m alatti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztás
 Fűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs.  Közös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: maximum 1 fő.  Szobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nm  Felszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat van.  Ágy típusa: 120X200cm-es ágy

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen 1085, Budapest, József krt. 69. 1/29. lakás 2. szobájának ablakai a társasház belső udvarára néz, így meglepően csendes. A lakás összesen 3 szobás.
A lakótársak kiválasztásával kapcsolatosan a normális életvitelt élő (dolgozó vagy diák) magyar 18-35 év közötti fiatalokat (akár párokat) részesítünk előnyben, akik megbízhatóak, közvetlenek és alkalmazkodóképesek. Külföldiek számára nem szeretnénk kiadni, rossz tapasztalataink miatt.
A lakás egy nagyobb alapterületű frissen felújított design lakás, amely konyha-étkezőből, 3 db szobából, 2 db fürdőszobából és 2 db WC-ből áll. Az ingatlan teljes körűen gépesített (főzőlap, sütő, páraelszívó, hűtőszekrény, mikró, mosógép, mosogatógép) és bútorozott (szekrények, ágy, 72 cm-es TV). Mivel a rezsi költség is minden hónapban (télen és nyáron is) fix (1 és 2 fő esetében is), így hosszútávon is könnyen lehet vele tervezni. A rezsi díjába belefoglaltatik a víz, gáz, villany, fűtés, közös költség, lépcsőház takarítás, társasházi felújítási alap, és a TV-internet szolgáltatás is.
A lakás 2 havi kaució és első havi lakbérrel (első havi bérleti díj és első havi fix rezsi díj) költözhető.
Udvari elhelyezkedésének köszönhetően nagyon csendes, földrajzilag a város közepén helyezkedik el a körúton, ahol minden egy karnyújtásnyira található. (metró, egyetemek, bevásárlás, posta, szórakozóhelyek, mozi stb.). Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át, ahol cserélve lettek a villanyvezetékek, új korszerű radiátoros fűtés lett kialakítva, új hő és hangszigetelt ablakok és biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A lakás egy átlagos állapotú klasszikus négy emeletes társasház első emeletén helyezkedik el. A fix rezsi költség egy középcsomagos TV és egy 50-100MBit/sec-os internet szolgáltatást tartalmaz wifiről.


Térkép

Elérhetőségeink

Iroda / H-1062, Budapest, Váci út 1-3. Westend Irodaház "C". épület. 6. emelet

© 2019 NO.1 Property Zrt. Minden jog fenntartva.