3-as szoba - 1081, Bp, Kiss József u. 11. 2/18.

Ingatlan típusa: külön nyíló zárható szoba  Fürdő a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hó   
 WC a lakásban: 1 db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 Ft/hó  Belmagasság: 3 m alatti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztás
 Fűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs.  Közös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: maximum 2 fő.  Szobai ablak nézete: utcai
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nm  Felszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat van.  Ágy típusa: 160X200cm-es matrac

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen 1081, Bp., Kiss József u. 11. 2/18. lakás 3. szobájának ablakai a csendes mellékutcára néz, így meglepően csendes és nagyon világos. A lakás összesen 3 szobás.
A lakótársak kiválasztásával kapcsolatosan a normális életvitelt élő (dolgozó vagy diák) magyar 18-35 év közötti fiatalokat (akár párokat) részesítünk előnyben, akik megbízhatóak, közvetlenek és alkalmazkodóképesek. Külföldiek számára nem szeretnénk kiadni, rossz tapasztalataink miatt.
A lakás egy nagyobb alapterületű riasztóval ellátott frissen felújított design lakás, amely konyha-étkezőből, 3 szobából, egy fürdőszobából és WC-ből áll. Az ingatlan teljes körűen gépesített (főzőlap, sütő, páraelszívó, hűtőszekrény, mikró, mosógép, mosogatógép) és bútorozott (szekrények, 140-160X200-as fekvőfelület, 72 cm-es TV). Mivel a rezsi költség is minden hónapban (télen és nyáron is) fix (1 és 2 fő esetében is), így hosszútávon is könnyen lehet vele tervezni. A rezsi díjába belefoglaltatik a víz, gáz, villany, fűtés, közös költség, lépcsőház takarítás, társasházi felújítási alap, és a TV-internet szolgáltatás is.
A lakás 2 havi kaució és első havi lakbérrel (első havi bérleti díj és első havi fix rezsi díj) költözhető.
Udvari elhelyezkedésének köszönhetően nagyon csendes, mégis földrajzilag a város közepén helyezkedik el a Blaha Lujza tér mellett, ahol minden egy karnyújtásnyira található. (körút, metró, egyetemek, bevásárlás, posta, szórakozóhelyek, mozi stb.). Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át, ahol cserélve lettek a villanyvezetékek, új korszerű radiátoros fűtés lett kialakítva, új hő és hangszigetelt ablakok és biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A lakás egy átlagos állapotú klasszikus három emeletes társasház második emeletén helyezkedik el. A fix rezsi költség egy középcsomagos TV és egy 50-100MBit/sec-os internet szolgáltatást tartalmaz wifiről.
Mindenkinek ajánljuk, aki a város közepén szeretne lakni egy frissen felújított gyönyörű fiatalos lakásban, ahol fix költségekkel tervezhet. Mivel a lakás számlás (a fenti feltüntetett összeg tartalmazza a számlát), így lakhatási támogatás is könnyen igénybe vehető vele!

Térkép

Elérhetőségeink

Iroda / H-1062, Budapest, Váci út 1-3. Westend Irodaház "C". épület. 6. emelet

© 2019 NO.1 Property Zrt. Minden jog fenntartva.