1-es Szoba / 1073, Bp, Kertész u. 29. fszt. 3/A

Ingatlan típusa: külön nyíló zárható lakrész, szoba  Fürdő a lakásban: 4 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hó   
 WC a lakásban: 4 db
Szoba fix rezsi díja: 29.000 Ft/hó  Belmagasság: 3 m alatti
Rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, fogyasztás
 Fűtés: gáz cirkóval, radiátoros fűtés
Ezen felül egyéb más járulékos költség: nincs.  Közös használatú területek: konyha
Szobán belüli férőhely: maximum 2 fő.  Szobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nm  Felszereltség: szekrények, íróasztal, TV
Saját fürdő, WC: van saját fürdője WC-je  Ágy típusa: 160X200cm-es ágy+matrac

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen Kertész u. 29. fszt. 3/A. lakás 1. szobájának ablakai a társasház belső udvarára néz, így meglepően csendes. Az ingatlan összesen 6 külön nyíló szobás, viszont ennek a lakrésznek van saját fürdőszobája és WC-je (más bérlőnek nincs bejárása ide), aminek köszönhetően csak a konyha és az étkező a közös terület a lakótársakkal.
A lakótársak kiválasztásával kapcsolatosan a normális életvitelt élő (dolgozó vagy diák) magyar 18-35 év közötti fiatalokat (akár párokat) részesítünk előnyben, akik megbízhatóak, közvetlenek és alkalmazkodóképesek. Külföldiek számára nem szeretnénk kiadni, rossz tapasztalataink miatt.
A lakás egy nagyobb alapterületű riasztóval ellátott frissen felújított design lakás, amely 4 fürdőszobából és 4 WC-ből áll. Az ingatlan teljes körűen gépesített (főzőlap, sütő, páraelszívó, hűtőszekrény, mikró, mosógép, mosogatógép) és bútorozott (szekrények, 140-160X200-as franciaágy, 72 cm-es TV). Mivel a rezsi költség is minden hónapban (télen és nyáron is) fix (1 és 2 fő esetében is), így hosszútávon is könnyen lehet vele tervezni. A rezsi díjába belefoglaltatik a víz, gáz, villany, fűtés, közös költség, lépcsőház takarítás, társasházi felújítási alap, és a TV-internet szolgáltatás is.
A lakás 2 havi kaució és első havi lakbérrel (első havi bérleti díj és első havi fix rezsi díj) költözhető.
Udvari elhelyezkedésének köszönhetően nagyon csendes, mégis földrajzilag a város közepén helyezkedik el, ahol minden egy karnyújtásnyira található. (körút, egyetemek, bevásárlás, posta, szórakozóhelyek, mozi stb.). Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át, ahol cserélve lettek a villanyvezetékek, új korszerű radiátoros fűtés lett kialakítva, új hő és hangszigetelt ablakok és biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A lakás egy átlagos állapotú klasszikus három emeletes társasház földszintén helyezkedik el. A fix rezsi költség egy középcsomagos TV és egy 50-100MBit/sec-os internet szolgáltatást tartalmaz wifiről.
Mindenkinek ajánljuk, aki a város közepén szeretne lakni egy frissen felújított gyönyörű fiatalos lakásban, ahol fix költségekkel tervezhet. Mivel a lakás számlás (a fenti feltüntetett összeg tartalmazza a számlát), így lakhatási támogatás is könnyen igénybe vehető vele!

Térkép

Elérhetőségeink

Iroda / H-1062, Budapest, Váci út 1-3. Westend Irodaház "C". épület. 6. emelet

© 2019 NO.1 Property Zrt. Minden jog fenntartva.