1073, Bp, Kertész u. 29. fszt. 3.

Rövid leírás az ingatlanról:

Ezen ingatlanunk egy kisebb riasztóval ellátott frissen felújított önálló design lakás, amely áll egy amerikai konyhás nappali-étkezőből, illetve egy kisebb, kb. 12nm-es hálószobából és egy fürdőszobából. Az ingatlan teljes körűen gépesített (főzőlap, sütő, páraelszívó, hűtőszekrény, mikró, mosógép) és bútorozott (szekrények, 160X200-as franciaágy, 82 cm-es TV a hálószobában, bárszék), minden igényt kielégít kis mérete ellenére. Mivel a rezsi költség is minden hónapban (télen és nyáron is) fix (1 és 2 fő esetében is), így hosszútávon is könnyen lehet vele tervezni. A rezsi díjába belefoglaltatik a víz, gáz, villany, fűtés, közös költség, lépcsőház takarítás, társasházi felújítási alap, és a TV-internet szolgáltatás is.
A lakás 2 havi kaució és első havi lakbérrel (első havi bérleti díj és első havi fix rezsi díj) költözhető.
Alapesetben maximum 2 fő befogadására alkalmas. Udvari elhelyezkedésének köszönhetően nagyon csendes, mégis földrajzilag a város közepén helyezkedik el, ahol minden egy karnyújtásnyira található. (körút, egyetemek, bevásárlás, posta, szórakozóhelyek, mozi stb.). A parkolás a 10 méterre található éjjel nappal nyitva tartó szabad parkolóban díjköteles. Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át, ahol cserélve lettek a villanyvezetékek, új korszerű radiátoros fűtés lett kialakítva, új hő és hangszigetelt ablakok és biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A szomszédok normális életvitelt folytató középkorú magyar személyek, illetőleg egy kisebb része idősebb nyugdíjas. A lakás egy átlagos állapotú klasszikus három emeletes társasház földszintén helyezkedik el. A fix rezsi költség egy középcsomagos TV és egy 50-100MBit/sec-os internet szolgáltatást tartalmaz wifiről.
Mindenkinek ajánljuk (akár pároknak is), aki a város közepén szeretne lakni egy frissen felújított gyönyörű fiatalos lakásban, ahol fix költségekkel tervezhet. Mivel a lakás számlás (a fenti feltüntetett összeg tartalmazza a számlát), így lakhatási támogatás is könnyen igénybe vehető vele!

Térkép

Elérhetőségeink

Iroda / H-1062, Budapest, Váci út 1-3. Westend Irodaház "C". épület. 6. emelet

© 2019 NO.1 Property Zrt. Minden jog fenntartva.